مصرف نمک در نانوائی های

مصرف نمک در نانوائی های شهرستان ملارد

مصرف نمک در نانوائی های شهرستان ملارد نصف شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتدار ملارد به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد/ : سلطانی معاون برنامه ریزی واداری مالی فرمانداری شهرستان ملارد در جمع اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان ملارد از کاهش ۵۰ درصدی استفاده از نمک در نان های پخت شده در نانوائی های سطح این شهرستان خبرداد و گفت به دنبال بازدیدها ، تذکرات و کنترل های صورت گرفته توسط گشت های مشترک بازرسی شبکه بهداشت و درمان و همکاری اتحادیه نانوایان این شهرستان، میزان نمک در محصول نهائی از دو درصد به یک درصد کاهش یافته است.

وی افزود این اقدام در راستای رعایت دستورالعمل های بهداشتی و برای حفظ سلامت و تندرستی مصرف کنندگان اتخاذ شده که جلوگیری از استفاده از سبوس فله ای نیز در همین راستا با جدیت پیگیری و به نانوایان ابلاغ گردیده است.سلطانی با اشاره به اینکه نباید مسیر پیگیری امور را برای مردم سخت کرده و از بروکراسی های غیر ضروری اداری پرهیز کنیم خطاب به اعضای این کارگروه گفت نان یکی از مهم ترین منابع غذائی هموطنان مان می باشد و در حوزه سلامت و بهداشت مردم نباید تعلل و کوتاهی صورت گیرد.وی تصریح کرد در ایام تعطیلات نوروز هم تمهیداتی دیده شده تا در پخت و عرضه نان در سطح شهرها و روستاها و همچنین برای مسافران نوروزی مشکل و کمبودی احساس نشود .معاون برنامه ریزی واداری مالی فرمانداری ملارد در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد مکاتبات و پاسخ به درخواست های مردم باید به گونه ای باشد که برای آنها توقع ایجاد نکرده و لازم است افراد بهنگام مراجعه به ادارات به طور دقیق با دستورالعمل ها و قوانین آشنا شده و توجیه گردند . بر اساس این گزارش در آخرین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان ملارد در سال جاری ضمن قرائت مصوبات جلسه قبل و ارائه گزارش اقدامات و نتایج حاصله در باره هر کدام از این مصوبات ، تعدادی از درخواست های نانوایان برای دریافت پروانه یا جابجائی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *